Diensten

Benieuwd naar de diensten van We Stijl? Lees dan snel verder en ontdek welke pakketten ik voor je heb samengesteld. Dit zijn een aantal voorbeeldpakketen om jou een idee te geven wat de mogelijkheden zijn. Mocht het door jou gewenste pakket er niet tussen staan, dan is een pakket op maat uiteraard altijd mogelijk. Iedere klant en ieder huis is anders, neem daarom gerust contact op, dan kijken wij samen naar een passende oplossing. Heb je wel een keuze kunnen maken uit de bestaande pakketten, kijk dan voor meer informatie op de pagina Tarieven.

 

Kennismakingsgesprek aan huis

Om tot een goed ontwerp of advies op maat te komen is een huisbezoek vrijwel altijd noodzakelijk. Wat zijn jouw wensen, ideeën, wat mis jij in jouw woning en wat is jouw woonsituatie? Deze vragen zijn van groot belang om tot een goed ontwerp of advies te komen. Tijdens een Kennismakingsgesprek gaan we alles wat van belang is bepreken om zo samen het maximale uit jouw huis te halen. Door bij jou thuis af te spreken krijg ik direct een indruk van jouw woning en kunnen je vragen uitgediept worden.

 

Advies aan huis

Misschien is een ontwerp op maat voor jou een te grote stap, in dat geval kan advies aan huis de oplossing zijn. Met deze kleine stap kun jij toch iets nieuws en verfrissends met jouw interieur doen. Door middel van praktische tips krijg je nieuwe ideeën voor jouw interieur zoals kleurgebruik, materialen en de ruimtelijke indeling. Zo kunnen kleine aanpassingen voor grote veranderingen zorgen.

 

Interieurontwerp Basis en Totaal

Ook jij verdient een plek waar jij je thuis kan voelen en tot rust kan komen. Om de juiste balans te vinden in jouw interieur, is een goed ontwerp op maat van belang. Een concreet doel voor ogen hebben voorkomt situaties waarvan jij later spijt kunt krijgen.

Bij een interieurontwerp wordt altijd rekening gehouden met de samenhang tussen de ruimtes, zichtlijnen, bezonning en de juiste balans tussen de kleuren en materialen. Door rekening te houden met deze aspecten zal een aangename sfeer ontstaan waardoor jij je thuis zult voelen. Een thuis waar je kunt ontspannen en waar je nieuwe inspiratie op kunt doen. Jouw wensen, eisen en ideeën zijn van groot belang om dit te creëren, daarom gaan we samen kijken naar hoe wij jouw ruimte optimaal kunnen inrichten om zo een aangename en praktische leefomgeving te maken. Jij bepaalt zelf of het bij Interieurontwerp Basis blijft of dat we samen gaan voor het Interieurontwerp Totaal waar alle puntjes op de i worden gezet.

 

Stylingadvies of Verkoopstyling

Stylingadvies of Verkoopstyling maakt het mogelijk om met een beperkt budget de juiste sfeer in jouw woning te creëren, jouw huis een opfrisbeurt te geven of je huis beter verkoopbaar te maken. Of het nu gaat om stylen of restylen, het doel is om samen tot een inrichting te komen waar jij naar verlangt of die potentiële kopers over de streep trekt.

 

Online Interieuradvies

Heb je een drukke baan en wil je liever een snel advies zodat je zelf direct aan de slag kunt met jouw interieur? Dan is het Online Interieuradvies de ideale oplossing voor jou. Met dit advies krijg je snel nieuwe ideeën, tips en voorbeelden die bij jou passen. Stel online je vraag, stuur een aantal foto’s op en leg uit wat je graag wilt veranderen.

 

Nieuwbouw of Verbouwing

Ben je uitgekeken op de bestaande indeling van jouw woning of ga je een huis bouwen? Dit brengt veel keuzes met zich mee en daarom is een goed ontwerp vooraf van groot belang. Op deze manier voorkom je situaties waarvan je later spijt kunt krijgen, onnodige kosten en ongemakkelijkheden achteraf. Een goed en doordacht ontwerp met de juiste indeling en de juiste beslissingen zorgt ervoor dat er een mooi interieur ontstaat en dat je de ruimte van jouw woning zo optimaal mogelijk kunt benutten. We Stijl helpt je graag met het maken van de juiste keuzes en kijkt samen met jou kritisch naar de bouwtekeningen om zo het maximale uit jouw woning te halen. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en kijken of de plannen aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

 

3D visualisatie 

Vind jij het lastig om voor te stellen welke kansen het interieur van jouw woning of bedrijfsruimte biedt? Met behulp van 3D visualisatiebeelden kun je ervaren hoe jouw toekomstige woning ingericht kan worden. Deze beelden geven een realistische beleving van het interieur en laten de mogelijkheden zien welke de woning te bieden heeft.
Vanaf de plattegrond is het vaak moeilijk om voor te stellen hoe het eindresultaat er daadwerkelijk uit komt te zien, de 3D visualisatie biedt hier de oplossing. Door middel van de 3D visualisatie is het mogelijk om een kijkje te nemen in jouw toekomstige interieur. Door de mogelijkheden van een ruimte visueel te maken, zul je merken dat er vaak veel meer mogelijk is dan wat je in de eerste instantie gedacht had.

 

Personal shopper

Vind je het moeilijk om de juiste keuzes te maken tijdens het shoppen voor jouw interieur? Dan is de dienst van Personal Shopper van We Stijl misschien iets voor jou. Met handige tips begeleid en adviseer ik je graag tijdens het winkelen voor jouw interieur.