Groen, groener, groenst

De winter is in aantocht, het is koud, nat en al het groen is langzaam aan het verdwijnen. Maar waarom zou je het groen niet gewoon naar binnenhalen?! Nu het vroeg donker is trekken we allemaal snel naar binnen, op zoek naar warmte, sfeer en gezelligheid. Wij zijn altijd op zoek naar accessoires om van ons huis een echt thuis te maken. Door het toevoegen van gezellige accessoires zoals kussen, kleedjes en vaasje komen we een heel eind, maar ook planten zijn echte sfeermakers. Met hun mooie groene kleur en speelse vormen maken zij je huis een stuk gezelliger. Planten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Ze maken je interieur levendig, ze zuiveren de lucht in huis en zorgen voor een betere luchtvochtigheid.

Er zijn veel mogelijkheden om planten aan je interieur toe te voegen, hieronder een aantal tips:

 

 • Heb je geen vensterbank of geen ruimte op je kast? Ga voor de hangende potjes, zoals bijvoorbeeld de macramé die je los in de ruimte kunt hangen. Hang meerdere potjes bij elkaar op verschillende hoogte om een speels effect te krijgen.
 • Je kunt een plantje bijvoorbeeld in een glazen vaas planten. De nu zichtbare wortels geven een mooi lijnenspel.
 • Of waarom niet kiezen voor een bonte verzameling van verschillende planten?! Een plank of tafel vol planten… speel met structuur, vorm en groottes en creëer zo je eigen stijl.
 • Combineer je accessoires met je plantjes. Kandelaar, vaasje, kistje naast een mooie plant, ja dat kan! Mix en match en zorg zo voor een verrassend effect.
 • Haal leuke plantenpotten die je aan een muur kunt bevestigen en maak van je saaie muur een groene oase.

 

2 gedachten over “Groen, groener, groenst

 • 17 februari 2017 om 10:00
  Permalink

  Super leuk idee, ik ben zelf niet echt een bloemen of planten mens. Merk wel dat het saai is in huis zonder een beetje groen.

  Beantwoorden
  • 17 februari 2017 om 14:00
   Permalink

   Bedankt voor je reactie. Plantjes maken het interieur zoveel gezelliger, ze staan niet voor niks overal in ons huis. Ik hoop dat jouw verzameling nu ook wat groter wordt.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *