Sfeer in je slaapkamer in 4 stappen

Afgelopen weekend hebben wij de herfst mogen verwelkomen, daarmee zijn de koude dagen echt aangebroken. Iedereen trekt weer naar binnen, steekt de kaarsjes aan en maakt van zijn huis een gezellig nestje. Alle aandacht gaat vaak naar de woonkamer en de slaapkamer wordt vaak vergeten. Dat is jammer want juist hier brengen we uiteindelijk aardig wat uurtjes door, lekker met een spannend boek tussen de lakens of heerlijk dat rustmomentje pakken.
Met deze 4 simpele stappen maak ook jij van jouw slaapkamer een fijne en gezellige plek.

 

 1. Kussens en plaids
  Ja, hoe meer hoe beter. Vrolijke kussens en dikke plaids van bijvoorbeeld wol of heerlijk katoen zorgen voor warmte in jouw interieur. Boekje erbij en heerlijk wegkruipen tussen al die kussens met een deken over je heen!
 2. Kaarsen en sfeerverlichting
  Deze mogen zeker niet ontbreken in een romantisch nestje. Steek de kaarsen aan en hang leuke lampionnen of sfeervolle kerstverlichting aan je muur.
 3. Maak het persoonlijk
  Herinneringen en mooie foto’s van vakantie, je familie, vrienden of jouw viervoeter maken het eigen. Hang ze op een creatieve manier op en maak van je saaie muur een eyecatcher. Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld op Pinterest.
 4. Groen
  Dit is mijn laatste tip, hij komt vaak terug, maar ik ben nou eenmaal gek op planten. Een mooie plant of het liefst een aantal horen zeker in jouw slaapkamer. Niet alleen mooi en sfeervol, maar ook goed voor de lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *