Kleur

Is het buiten nat en koud? Breng warmte in je woning door gebruik te maken van mooie kleurrijke pasteltinten. Deze combineren prachtig met zachte materialen zoals wol en vilt en met naturel hout. Hiermee creëer je een zachte, maar ook natuurlijke sfeer. Deze pasteltinten en materialen sluiten mooi aan bij de woontrend voor 2016: Rijk en fris. Hierin geven de kleuren okergoud en poederzacht roze een warme en speelse uitstraling.

 

Ben je meer een type die van zwart & wit houdt? Geen probleem ook deze trend blijft iedere jaar terugkomen, het is mooi en tegelijkertijd krachtig en past in elk interieur. Ook grijs doet wonderen, deze kleur kun je zowel in warme als koude tinten verkrijgen. Hou je bijvoorbeeld van koper en goudaccenten, kies dan voor de warme tinten grijs, deze combinatie zorgt voor een gebalanceerde en rustige sfeer.

Tegenwoordig zijn er vele soorten verf op de markt, van extra mat, mat tot glanzend. De extra matte muurverf zorgt voor een mooie klakmatte uitstraling en is helemaal van deze tijd. Maak dus van die saaie muur een blikvanger en ervaar de kracht van kleur. Of je nu gaat voor uitgesproken kleuren of een neutrale basis, door te spelen met lichtinval bepaal je zelf de sfeer in je huis.

Iedereen is anders, wij zijn wie we zijn en iedereen heeft zijn eigen persoonlijke stijl. Kleuren, stijl en objecten die jij kiest vertellen iets over jouw persoonlijkheid. Kleuren hebben ook hun eigen karakter en stralen iets uit. Door te kiezen voor een bepaalde kleur creëer jij je eigen unieke stijl.

Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste kleur, schakel mij dan gerust in, dit kan al vanaf € 55,- per uur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *