Interieurontwerp boerderij 1926

Na het afronden van het ontwerp voor de verbouwing van de woonboerderij in Vorden is We Stijl opnieuw ingeschakeld om een totaal interieurontwerp inclusief een 3D visualisatie te maken voor deze woning. Alle ruimtes op de beneden verdieping zijn onder de loep genomen en er is kritisch gekeken naar de wensen en de eisen van de bewoners.

De wens van de bewoners was om het karakter van de woning te behouden en hier een moderne twist aan toe te voegen. De karakteristieke houten balken en de drie houten kolommen welke eerder in de muur opgenomen waren worden weer zichtbaar gemaakt. De basis wordt neutraal gehouden, er wordt veel wit en grijs toegepast om zo de donkere balken en de vrijstaande kolommen meer te laten spreken.
De toegepaste meubels zijn modern met een strakke vormgeving. De kleuren zijn speels en gewaagd, waarbij met accessoires de ruimte meer persoonlijkheid krijgt. De eethoek verbindt alle ruimtes met elkaar, een plek om te eten, werken of ontspannen. Omdat de bewoners een grote passie hebben voor koken is er een ruime, overzichtelijke keuken op maat ontworpen. Het grote kookeiland vormt het nieuwe hart van het huis.

 

Werkkamer

Woonkamer

Woonkamer-1

Keuken

Buiten

Keuken-1

badkamer

Slaapkamer

Slaapkamer-1

Plattegrond

Bovenaanzicht

Vogelvlucht