Tuin en Interieur Studio

We Stijl werkt regelmatig samen met We Landscapeeen bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landschapsontwerp. Wij zijn van mening dat iedereen een plek verdient waar jij je kunt ontspannen, inspiratie kunt opdoen en waar jij je prettig voelt. Door middel van ontwerp, advies en realisatie kunnen wij samen tot jouw droomplek komen. Want iedereen verdient een plek om zich thuis te voelen en tot rust te komen.

Wij hebben onze krachten gebundeld zodat wij jou een compleet pakket kunnen bieden voor binnen en buiten. Om ook jou te helpen om tot een plek te komen waar jij je helemaal thuis voelt en tot rust kunt komen, hebben wij nu een leuke ACTIE: de Tuin en Interieur Studio aan huis voor slechts € 90,-

Tijdens deze afspraak kun jij kennis maken met ons en onze bedrijven en geven wij jou volop inspirerende ideeën voor tuin en interieur. Zo geven wij waardevolle tips en adviezen over kleur, materialen, ruimtelijke indeling en sfeer. Verwacht geen compleet uitgewerkte ontwerpen, dit is de eerste stap, wij bieden jou een waardevol idee om je verder te helpen en te inspireren.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij een checklist opgesteld die wij jou per mail toesturen zodra je een afspraak hebt gemaakt. Door deze checklist van te voren in te vullen ben je alvast goed voorbereid en kunnen wij direct aan de slag zodat we de tijd maximaal kunnen benutten. Wij hebben per afspraak 1,5 uur de tijd, waarin we samen kijken naar jouw wensen en ideeën en hoe jij deze kunt bereiken.

Jon Westra – Tuin en landschap

Henrieta Harcarikova– Interieur en styling

Wil jij ook meer uit jouw tuin of interieur halen, maak dan snel een afspraak voor

de Tuin en Interieur Studio aan huis voor slechts € 90,-

Maak een afspraak door te mailen naar info@westijl.nl of info@welandscape.nl.

Vermeld hierbij:

  • jouw naam, telefoonnummer en adres
  • met hoeveel personen je aanwezig bent
  • voorkeur voor datum en dagdeel
  • heb je inspiratie nodig voor tuin, interieur of beide
  • jouw grootste wens voor tuin en/of interieur

Datum:           actie start, januari 2019
Locatie:          bij jou thuis*
Prijs:               € 90,- inclusief btw.

*(binnen een straal van 40km. vanuit Arnhem kosteloos, hierbuiten rekenen wij €0,30 p/km)

Tot binnenkort tijdens de Tuin en Interieur Studio!

Groetjes Jon & Henrieta