Diensten

Benieuwd naar de diensten en tarieven van We Stijl? Lees dan snel verder en ontdek welke mogelijkheden er zijn. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is, maar iedere klant en ieder huis is anders, neem daarom gerust contact op, dan kijken wij samen naar een passende oplossing.

Kennismakingsgesprek aan huis

Om tot een goed ontwerp of advies op maat te komen is een huisbezoek vrijwel altijd noodzakelijk. Wat zijn jouw wensen, ideeën, wat mis jij in jouw woning en wat is jouw woonsituatie? Deze vragen zijn van groot belang om tot een goed ontwerp of advies te komen.
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij jou thuis worden jouw wensen, ideeën en eisen besproken. Dit geeft ook de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en jouw woonsituatie goed in kaart te brengen. Aan de hand van deze gegevens gaat We Stijl graag voor je aan de slag.

Prijs: Gratis

Interieuradvies aan huis: styling, kleuradvies, advies voor indeling

Misschien is een ontwerp op maat voor jou een te grote stap, in dat geval kan interieuradvies aan huis de oplossing zijn. Met deze kleine stap is het mogelijk om met een beperkt budget de juiste sfeer in jouw woning te creëren, jouw huis een opfrisbeurt te geven of jouw huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.
Bij interieuradvies aan huis ontvang jij van mij een checklist met vragen die je zelf kunt nalopen en invullen zodat wij direct aan de slag kunnen wanneer ik bij je thuis kom. Tijdens mijn bezoek kijken wij samen naar de ruimte waar het om gaat en zoeken naar oplossingen. Denk hierbij aan een optimale indeling, kleuradvies, praktische tips voor opbergen etc. Zo kunnen kleine aanpassingen voor grote veranderingen zorgen. Je krijgt van mij mondeling advies, een waardevol idee waarmee jij vervolgens zelf aan de slag kunt.

 • mondeling advies

Prijs: € 70,- per uur

Interieurontwerp Schets en Definitief *

Om de juiste balans te vinden in jouw interieur is een goed ontwerp op maat van belang. Een concreet doel voor ogen hebben voorkomt situaties waarvan jij later spijt kunt krijgen.
Bij een interieurontwerp wordt altijd rekening gehouden met de samenhang tussen de ruimtes, zichtlijnen, bezonning en de juiste balans tussen de kleuren en materialen. Door rekening te houden met deze aspecten zal een aangename sfeer ontstaan. Jouw wensen, eisen en ideeën zijn van groot belang om dit te creëren, daarom gaan we samen kijken naar hoe wij jouw ruimte optimaal kunnen inrichten om zo een aangename en praktische leefomgeving te maken. Jij bepaalt zelf of het bij het Schetsontwerp blijft of dat we samen gaan voor het Definitief ontwerp waar alle puntjes op de i worden gezet.


Schetsontwerp

Na ons kennismakingsgesprek bij jou thuis inventariseer ik jouw wensen, eisen en ideeën. Aan de hand van deze informatie ga ik voor je aan de slag met het schetsontwerp. Hierbij maak ik een moodboard welke de sfeer zal weergeven. Op de uitgewerkte plattegrond wordt het advies voor de inrichting weergegeven waarop voorbeelden staan van meubelen, kleuren, accessoires en verlichting. Dit samen wordt bij jou thuis gepresenteerd.

 • kennismakingsgesprek aan huis
 • moodboard
 • schetsontwerp (uitgewerkte plattegrond, advies voor inrichting)
 • voorbeelden van meubelen, kleuren, accessoires en verlichting
 • presentatie schetsontwerp

Prijs: € 485,-

Definitief ontwerp

Kies je voor de volgende stap? Nadat wij het schetsontwerp gezamenlijk hebben besproken, ga ik de eventuele aanpassingen verwerken in het definitief ontwerp. Ik ga voor jou de juiste meubelen, kleuren en verlichting uitzoeken welke verwerkt worden in de plattegrond voor de inrichting. Ik zorg ervoor dat de materialen, kleuren en stoffen op elkaar afgestemd worden om zo een aangename sfeer te creëren waar jij je thuis kunt voelen. Als laatste zal ik dit ontwerp presenteren.

 • definitief ontwerp op schaal (uitgewerkte plattegrond van de inrichting)
 • meubelplan
 • kleurenplan
 • accessoiresplan
 • verlichtingsplan
 • presentatie definitief ontwerp

Prijs: € 595,-

3D visualisatie 

Ben je uitgekeken op de bestaande indeling en vind jij het lastig om voor te stellen welke kansen het interieur van jouw woning of bedrijfsruimte biedt? Door middel van 3D visualisatie is het mogelijk om een kijkje te nemen in jouw toekomstige interieur. Door de mogelijkheden van een ruimte visueel te maken, zal je merken dat er vaak veel meer mogelijk is dan wat je in eerste instantie gedacht had.
Na ons kennismakingsgesprek bij jou thuis inventariseer ik jouw wensen, eisen en ideeën. Aan de hand van deze informatie ga ik voor je aan de slag met de 3D visualisatie.
Je kunt deze dienst los of als aanvulling op de hierboven genoemde diensten gebruiken.

Prijs: op aanvraag

Personal shopper

Vind je het moeilijk om de juiste keuzes te maken tijdens het shoppen voor jouw interieur? Dan is de dienst van Personal Shopper van We Stijl misschien iets voor jou. Met handige tips begeleid en adviseer ik je graag tijdens het winkelen voor jouw interieur.
Ik ga je persoonlijk begeleiden tijdens het inrichten en aanschaffen van de meubelen, accessoires en overige materialen. Jij bepaalt zelf hoe lang je mij nodig hebt.
Ook bovenstaande pakketten kunnen aangevuld worden met de dienst Personal Shopper.

Prijs: € 70,- per uur

Voorwaarden

 • De prijzen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB
 • De prijzen voor Interieurontwerp en Online Interieuradvies zijn op basis van één verblijfsruimte*.
 • Wil je voor meerdere ruimtes een ontwerp? Voor elke extra ruimte wordt een bedrag tussen de € 100,- en € 200,- in rekening gebracht. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de ruimte en zal van te voren vastgelegd worden.
 • Prijzen zijn exclusief inmetingskosten. Wanneer er geen plattegrond op schaal aanwezig is worden er kosten in rekening gebracht voor het inmeten en uittekenen van het plattegrond. Deze bedragen € 65,- per verblijfsruimte*.

* Een verblijfsruimte is een ruimte waarin de voor een gebruiksfunctie kenmerkende activiteiten plaatsvinden en wordt gedefinieerd door het hoofddoel. Voorbeelden hiervan zijn: woonkamer, keuken, werkkamer, slaapkamer.