About

Drijvende kracht achter We Stijl is Henrieta Harcarikova. Creatief, open, doelgericht en besluitvaardig zijn de eigenschappen die mij het beste weerspiegelen. In 2011 ben ik afgestudeerd als bouwkundig ingenieur, maar ik verlangde naar meer, ik wilde mijn kennis verder verbreden. Mijn passie voor het interieur bleef sterk aanwezig en dit was ook de reden waarom ik de opleiding binnenhuisarchitectuur ben gaan volgen. Deze opleidingen bieden samen een stevige basis waaruit nieuwe inzichten en frisse ideeën voortkomen om voor jou een fijne leefomgeving te creëren.

Visie

Het creëren van een plek waar mensen kunnen ontspannen, waar ze inspiratie op kunnen doen en waar zij zich prettig voelen, is het doel van We Stijl. In mijn visie verdient iedereen een plek om zich prettig te voelen en tot rust te komen. Soms is een kleine verandering in de vorm van advies voldoende, en in andere gevallen biedt een ontwerp op maat uitkomst.

We Stijl is van mening dat persoonlijke spullen in jouw interieur niet mogen ontbreken, want juist deze geven jouw huis het thuisgevoel. De combinatie van oud en nieuw zorgt ervoor dat de ruimte gaat leven. Hierbij is goed advies of een ontwerp van belang, zodat alle materialen en kleuren goed op elkaar afgestemd worden en zo een aangename sfeer wordt gecreëerd.

We Stijl staat voor gedegen interieurontwerp en advies, waarbij jouw wensen de leidraad vormen om tot een plek te komen welke je thuis zult noemen.